Despre noi

Comenius 2011-2013

Proiect de parteneriat scolar multilateral

Dupa o corespondenta constanta intre coordonatorii de proiect din cele sapte scoli europene pe email, in video conferinta si in blogul proiectului, dupa o munca sustinuta de concepere si completare a formularului de aplicatie, dupa o asteptare de patru luni a rezultatului evaluarii proiectului de catre Comisia Europeana si Agentia Nationala pentru Proiecte Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, am primit confirmarea ca scoala noastra a obtinut un punctaj suficient pentru a realiza acest proiect scolar multilateral Comenius.
Scolile partenere in proiectul Wiki Water World (2011-2013):
Otavan koulu, Otava, Mikkeli, FINLAND
Bahcelıevler  ılkogretım Okulu, Yalova, TURKEY
Scoala Gimnaziala Nr.2, Galati, ROMANIA
Zespol Szkol Uzdrowiskowych in Rabka Zdroj, POLAND
Holbeach Primary School, London, UNITED KINGDOM
Dimotiko sholeio Akropolis (KB), Λευκωσία, CYPRUS
Escola Basica e Secundaria da Calheta, Calheta – São Jorge, PORTUGAL

Am optat pentru un proiect pe tema generala a apei deoarece in anii precedenti am desfasurat cu elevii nostri o multitudine de activitati dedicate mediului inconjurator si implicit activitati in care apa a fost centrul atentiei.
Ca si celelalte scoli partenere, si scoala noastra este situata intr-un oras aproape de apa si a carui dezvoltare economica si culturala este strans legata de aceasta.
Activitatile proiectului ating toate ariile curriculare si pot fi realizate de elevi de orice varsta.
Pastrand traditia bunei colaborari, Agentia Regionala pentru Protectia Mediului si Complexul Muzeal de Stiintele Naturii ne vor fi parteneri locali.
Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene.
Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.