Mesaje in sticla

Una dintre activitatile permanente pe parcursul derularii proiectului este scrierea mesajelor in sticla care la fiecare reuniune de proiect sunt oferite profesorilor parteneri pentru a fi duse elevilor din scolile respective.

Mesajele realizate de elevi din clasele 2C (inv. Maricica Cosug) si 8B (prof. G. Munteanu) pentru reuniunile de proiect din Finlanda si Turcia, mesaje realizate ca desene sau colaje au fost scanate si incluse in prezentarea de mai jos:

 x x x

Pentru reuniunea de proiect din Azore (Portugalia) si Londra (Marea Britanie), elevii clasei 5A (prof. Silvia Tobias) si 4C (prof Georgiana Munteanu) au realizat “mesajele in sticla” care au fost inmanate profesorilor parteneri pe care i-am intalnit acolo. Lucrarile lor au fost admirate pentru imaginatie si creativitate. In imaginile de mai jos ii vedeti citind mesajele primite de la copiii din scolile partenere.

Pentru reuniunile de proiect din Polonia si Cipru, elevii claselor 4A (inv. Marioara Lupu-Neicu), 6B si 3B (prof. Georgiana Munteanu) au realizat mesajele in sticla.