Diseminare si evaluare

Pentru cine este interesat de activitatile desfasurate de toti partenerii in cadrul proiectului, accesati link-urile:

http://wikiwaterworldnews.blogspot.com/      http://wikiwaterworld.wikispaces.com/

In Baza Europeana de Date (European Shared Treasure) aveti informatii despre scolile partenere si rezultatele la nivel local si european ale proiectului WIKIWATERWORLD.

x x x

Primirea oficiala in scoala a partenerilor nostri, alaturi de reprezentantii ISJ Galati, doamnele insp. Doina Geru si Liana Bucur precum si programul reuniunii organizate de echipa noastra de proiect au fost prezentate in mass media prin VoxTV Galati.

STIRE PROIECT COMENIUS “Wiki Water World” – “Lumea apei”- 15 mai 2013


x x x

Evaluarea finala a impactului proiectului in scoala s-a facut prin chestionare date elevilor, parintilor si cadrelor didactice; chestionare similare au fost distribuite in toate celelalte scoli participante la proiect, urmand ca rezultatele sa fie comparate si mentionate in Raportul Final.

                   

x x x

In cadrul primului Cerc metodic al responsabililor pentru programe comunitare si proiecte de integrare europeana postaderare, organizat de Colegiul Tehnic de Alimentatie si Turism “Dumitru Motoc”, sambata 15 decembrie 2012, d-na inspector Bucur Liana a dorit sa evidentieze institutiile de invatamant din judetul Galati care sunt foarte active in implementarea acestor proiecte, printre care si scoala noastra.

Participarea la Cerc mi-a dat ocazia sa cunosc si sa admir munca eficienta, in echipa, a profesorilor Colegiului implicati in diferite proiecte europene. Si ceilalti participanti la cerc am avut posibilitatea sa facem diseminarea proiectelor din “Programul Invatare pe toata durata vietii” care se desfasoara in scolile noastre.                                                                         Prof. Georgiana Munteanu

x x x

Casa Corpului Didactic a organizat in data de 21 noiembrie 2012 o sesiune de diseminare a proiectelor europene derulate in cadrul programului “Invatare pe toata durata vietii”; printre numerosii beneficiari ai acestor proiecte, din scoala noastra au participat si diseminat informatiile legate de proiectul Comenius multilateral Wiki Water World, inv. Marioara Lupu-Neicu, prof. Georgiana Munteanu.

Ora la care s-a desfasurat activitatea nu a permis participarea si altor membri din echipa Comenius Wiki Water World (inv. Maricica Cosug, prof. Maria Moraru, Silvia Tobias, Viorica Calugaru, Viorica Cortojan)

x x x

Ziarul local “Viata libera” din Galati a publicat pe 31 mai 2012 un scurt articol privitor la reuniunea de proiect realizata de echipa Comenius WWW din scoala noastra in insula Sao Jorge, arhipelagul Azore, Portugalia.

x x x 

(12.11.2011-observatie) Participand la diversele activitati ale proiectului, elevii beneficiaza de sprijinul familiei (parinti, bunici) si astfel se realizeaza o buna diseminare in comunitatea scolii. Multumim tuturor!

octombrie 2011 – In holul de la parter a fost pus un panou pe care sunt afisate informatii despre proiectul Comenius – WikiWaterWorld si partenerii nostri. Materialul informativ a fost realizat cu ajutorul elevilor iar selectia si aranjarea pe panou s-a facut sub indrumarea prof. Maria Moraru. Au ajutat la fixarea panoului mecanicul si gardianul scolii.

                             

x x x

Pentru ca toti elevii sa fie informati despre proiectul Comenius ce se va desfasura in urmatorii doi ani si la ale carui activitati pot participa sub indrumarea invatatorilor si profesorilor scolii, in fiecare clasa este afisat acest poster realizat de prof. G.Munteanu.

In cadrul Consiliului profesoral din 8 septembrie 2011 a fost prezentat proiectul Comenius multilateral Wiki Water World si a fost lansata invitatia catre toate cadrele didactice de a participa la activitatile legate de proiect si de a transmite elevilor informatiile despre proiect.