Mascota WikiDuck

Mascota noastra este o ratusca.                                                                                                        Au fost multe desene sugerand viitoarea mascota. Echipa de proiect a ales pe WikiDuck care este dragut, curajos si gata sa calatoreasca pentru a-i intalni pe ceilalti parteneri de proiect.

WikiDuck este nerabdator sa cunoasca elevii scolii noastre, de aceea viziteaza clasele si povesteste copiilor ce a vazut in calatoriile lui peste mari si tari. Il puteti saluta si cand il vedeti in vitrina WikiWaterWorld de la parterul scolii.

  

La reuniunile de proiect WikiDuck se intalneste cu mascotele scolilor partenere pe care le puteti vedea mai jos:

                          

x x x

WikiDuck ne-a insotit in Turcia revazandu-si prietenii cu care a facut cunostinta in Finlanda.

Iata mascotele scolilor din proiectul Wiki Water World “socializand” in cabinetul domnului director Fatih Satiroglu.

Tare mandru este WikiDuck al nostru!

x x x

Cele sapte mascote s-au reintalnit in insula Sao Jorge din Azore, Portugalia in perioada 14-22 mai 2012.

x x x

WikiDuck in Marea Britanie

Mascota noastra ne-a insotit la reuniunea de proiect din Londra, Marea Britanie si a avut ocazia sa cunoasca multi copii, sa-si faca noi prieteni, sa-si imbogateasca cunostintele generale dar si sa calatoreasca cu diverse mijloace de transport, chiar si cu o masina amfibie pe Tamisa, raul care strabate Londra.

                  

x x x

WikiDuck viziteaza scoala din Polonia (comentariul este pe fiecare fotografie; tine putin mouse-ul pe imagine si vei citi unde este si ce face mascota noastra)

x x x

WikiDuck a facut ultima calatorie in cadrul proiectului in Nicosia, Cipru. S-a imprietenit cu copiii din scoala Akropolis, a participat la activitatile desfasurate in scoala si la vizitele documentare impreuna cu profesorii si elevii scolii. La revenirea in tara a avut multe lucruri de povestit elevilor scolii noastre; de aceea il vedem tot mai putin in vitrina Comenius si tot mai mult printre copii. Iata doar cateva poze din Cipru.

x x x

Mai multe lucruri despre celelalte mascote, aici.