Desene, picturi, colaje

Aici vor fi prezentate creatiile plastice realizate de elevii scolii in cadrul proiectului Wiki Water World (Lumea Apei – in Wiki); lucrarile sunt predate prof. Adrian Vadeanu sau Georgiana Munteanu pentru a fi scanate si postate pe site-ul proiectului.

Iata si primele lucrari ale elevilor din clasele: 2B, 2C, 3A, 4B, 4C, 5B, 6B, 7A, 8B, 8C. Acestea, fiind in format A4, au putut fi scanate. Cele in format A3 vor fi fotografiate si prezentate in curand; oricum, asteptam noi si inspirate lucrari ale copiilor pe tema “Lumea apei“.

x x x

Copiii din clasa 4C, bucurosi sa participe la proiect cu desenele lor:

  

x x x

Iata copiii din clasa 3A, inv. Lupu-Neicu Marioara si din clasa 2B, inv. Morun Valentina la lucru desenand “lumea apei” sau modele de logo pentru proiect.

x x x

In luna mai 2012, fiecare scoala partenera va deschide o expozitie (in scoala sau in alta locatie) cu lucrarile de arta pe tema apei: desene, picturi, colaje, fotografii, etc. realizate de copiii din cele sapte scoli participante la proiect.

Fiecarei scoli ii revine sarcina de a trimite celorlalte sase scoli cate 3-4 lucrari de arta; speram sa facem cunoscut talentul romanilor si in acest domeniu. Succes!

Lucrarile artistice realizate de copiii de la clasele primare (3C, 4B, 4C) pentru expozitiile internationale organizate in fiecare scoala implicata in proiect:

Lucrarile artistice realizate de copiii de la clasele gimnaziale (5A, 6B, 8B, 8C) pentru expozitiile internationale deschise la sfarsitul anului scolar 2011-2012 in fiecare scoala participanta la proiect:

Expozitia internationala de arta plastica organizata in scoala noastra: