mesaje electronice in Hobby Blog

Daca in anul scolar 2012-2013 se observa un interes mai scazut pentru corespondenta clasica, prin scrisori pe hartie, in schimb elevii sunt din ce in ce mai interesati sa trimita mesaje electronice, sa adauge comentarii la mesajele colegilor parteneri, sa expedieze fotografii online cu privire la pasiunile pe care le au.

Cititi mesajele copiilor din scoala noastra si din scolile partenere in proiect aici. Daca doriti, puteti comenta, va puteti exprima aprecierea sau pune intrebari referitoare la mesajele publicate. Va rog, ignorati micile greseli gramaticale, importanta este atitudinea, dorinta copiilor de a se exprima, de a transmite si a primi informatii in limba engleza.

WikiWaterWorld – Hobby blog – scrie si tu!

-pentru a publica mesajul si fotografiile tale, adreseaza-te prof. Munteanu G.

Iata si primii elevi ai nostri care au scris despre hobby-ul sau hobby-urile lor: Roxana Stan, Geanina Negrea, Raluca Cirlan, Andrei Gaiu, Andra Nastase, Stefan Chirca, Sebastian Gainaru, Claudiu Diaconu, Robert Vicol, Silvia Gorea, Sonia Bandrabur, Bianca Margina, Andreea Berbeci, Andrei Dorus, Laura Matal, Ana Perju, Teodora Filip, George Panait, Stefania Girip, Ana Ioan, Bogdan Rotaru, Diana Ciortan, Leonard Cristea, Andreea Cojocariu


La sfarsitul lunii martie 2013, majoritatea elevilor din clasele 4A, 4C, 5B, 5C, 6B, 7B au transmis mesajele lor pentru HobbyBlog.